MVKVM

Az egyik legjobb múzeum, amiben valaha is voltam. 40 év felettieknek KÖTELEZŐ. A “kisboltban” odaléptem a kávéőrlő gép elé, automatikusan alátettem a zacskót, majd kétszer megkattintgattam a csíptetőt. Legnagyobb meglepetésemre kijött az őrölt kávé maradéka. EMLÉKEZTEK???
Ez azt jelenti, hogy előttem a gépet egy fiatal használta. Barátunk szólt rám, hogy nem szabad hozzányúlni, de nem tudtam kizökkenni. Elvarázsolódva, szájtátva lépegettem, mintha valami csoda folytán ismét gyerek lennék. Éreztem a számban az ízeket, a szagokat, a múltam, gyerekkorom emlékeitzsakospoti… Istenem, egy csoda utazás volt! A srácok is szenzációsan érezték magukat, mert mindenhol volt tapizni, szagolgatni, rakosgatni való. Egy egész napos program. Kevés volt rá a 2 óra, bár rettenetesen elfáradtam a kőkeményen megérintő élménytől. MÉÉÉÉÉÉG!!! ÉRZEM, hogy oda vissza kell mennem. Kell nekem. Minden pici sarka csoda. Imádtam. Mindenki imádta. Menjetek el!
http://www.mkvm.hu/

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..