Pöti 20 hónapos

A kuka mániája kimeríthetetlen. Imitálja az orrfújást, csak azért, hogy utána kidobhassa a papírzsepit. 🙂
Apát “papának” hívja. Hallotta, hogy Gréti egyszer-kétszer így szólította, ezért ő most már így hívja. Mindent mond, főleg, ha kell neki valami. “Kóla, chips” -ezeket a szavakat egy kóstolás után tudja.

Jól eszik, szépen eszik egyedül, de türelmetlen. Nagy falatokat tesz a szájába amikor már nincs a kezében sok és megunta, hogy fuldoklik tőle. Ezt aztán nem tudja lenyelni sem megrágni és kétségbeesve köpi ki… a kezembe… mert az a legalkalmasabb.

Rettentően tudja mit akar és ennek hangot is ad. Kezemet fogva ráncigál és magyaráz, ha akar valamit, de ha nem… akkor felfújja az arcát, felhúzza az orrát. Sikít, ordít, “nem”, “de”, és végszükség esetén földre fekszik.
“Anya! Anya!” két másodpercenként. De mindenre ezt használja, ha látott egy buszt, vagy akármit, akkor anya.

A fogai folyamatosan jönnek. A két felső áttört szemfogával együtt már 14 fog virít a szájában. Most az alsók miatt szenved. Rosszul alszik, mint mindig, két hete sikongat és ordít álmában, amivel a frászt hozza rám.

Nagyon szeret táncolni, ha jó zenét hall már invitál, pörög-forog, táncol. Imádja a Balatont, a vizet, a csúszdákat, de utál fürödni.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.