Sóska Sóbarlang

Sóska Sóbarlang – Játszva gyógyulsz

Sóbarlang ami kreatív, nagyontudományosan technikaiminden és gyönyörű.

De főleg gyógyító, gyerekelnyelő, anya-baba-relaxáló, megmentőhely.

A Facebookon találtam rá – ahol vállalkozó anyukák új ötleteit bújtam – Brigire és az általa vezetett Sóska Sóbarlangra.
Az én ingerküszöböm igen magas, kevés dolog fogja meg a tekintetem, de valahogy ez a hely újra és újra eszembe jutott. Voltam már sóbarlangban, nagyon uncsi hely volt, sosem gondoltam, hogy ebben a témában ennyire izgalmas ötletek is lehetnek. De igen.

Mikor beléptem az előtérbe, barátságos hangulatot tapasztaltam, ami arról árulkodott, nem rég nagy munkában voltak itt apró kis kezek. Itt bizony kérem élet van. A gyerekeim belevetették magukat a sóbarlangba, és – amíg a teámat szürcsöltem és Brigi hihetetlen kreatív ötleteit bámultam szájátátva,- a hangjukat sem hallottam.

Persze, hogy kíváncsi lettem mi van odabent! Beléptem, és olyan Csillásan majd bepipiltem a gyönyörtől. Egy szuper cseppkőbarlangban találtam magam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben Brigi, aki úgyamúgy matematikusnak tanult, öntötte a köbméter-kilogramm, légköbméter adatokat, a speciális szellőztető rendszerről, a spéci párolgó sóoldatról, a tudományos eredményekről, tüdőgyógyásszal való értekezéséről. Na én ez az ember vagyok. Itt már pillogtam! Megfogható számok! Imáááádtam, pedig még csak 5 perce sózódtam.

 

 

 

Beleástam magam a témába! Nem igaz. Beleástak a gyerekek a sóba! A finom padlófűtéstől és a párolgó sótól már lementem alfába, meg bétába, és még több görög betűbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De az idő lassan lejárt. A hasam is korgott. Eljött a búcsú perce.
Csendben indultunk és teljesen ellazulva ültünk be az autóba. A gyerekek nem veszekedtek. Békében utaztunk. Másnapra nátha mentesen ébredtünk.

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.